Anarchy Reigns

Sega maakt meer dan alleen games voor hun consoles. Zo maken ze natuurlijk ook Arcade games, speelgoed en spelen ze mee in de mobiele telefonie markt. Dit forum kan gezien worden als algemeen SEGA forum dat niet consolegericht is.

Moderators: Donny K., Stepz, zendar, ReinieR, Cyberbeast, BDT, Markam, Fashion

Anarchy Reigns

Postby blackdragon » 09 Jan 2013, 22:32:51

Anarchy Reigns komt vrijdag uit voor 30 euro kijk zelf uit naar deze online brawler.

Bron: sega.nl

In ANARCHY REIGNS verkent PlatinumGames de grenzen van het conventionele vechtspelgenre met technische perfectie en de haar zo kenmerkende creativiteit, door in de keiharde actie meerdere spelers tegelijk te betrekken. ANARCHY REIGNS bevat diverse multiplayermodi met verschillende uitdagingen, waaronder Tag Teamgevechten en Battle Royal, waarin spelers anderen kunnen uitdagen voor een totaalgevecht om de overwinning.

“SEGA vindt het fantastisch om de samenwerking met PlatinumGames voort te zetten. PlatinumGames is een van de creatiefste en meest geprezen ontwikkelaars ter wereld”, aldus Gary Knight, Senior Vice President of Marketing bij SEGA West. “ANARCHY REIGNS biedt gamers een frisse multiplayer-ervaring met de kwaliteit en innovatie waarmee PlatinumGames bekend is geworden.”


Image

Image

Launch trailer
http://www.youtube.com/watch?v=UlOEN-zKyMU
User avatar
blackdragon
Mortal Kombat
 
Posts: 6367
Joined: 17 Sep 2004, 14:24:43
Location: Franeker

Return to 3. SEGA

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group