Sean Ratcliffe (vice-directeur marketing Sega USA) interview

Sega maakt meer dan alleen games voor hun consoles. Zo maken ze natuurlijk ook Arcade games, speelgoed en spelen ze mee in de mobiele telefonie markt. Dit forum kan gezien worden als algemeen SEGA forum dat niet consolegericht is.

Moderators: Donny K., Stepz, zendar, ReinieR, Cyberbeast, BDT, Markam, Fashion

Sean Ratcliffe (vice-directeur marketing Sega USA) interview

Postby General Wong » 30 Jul 2009, 08:43:42

Volgens Sean Ratcliffe, vice-directeur marketing bij de Amerikaanse divisie van Sega, zal de kwaliteit van Sonic-games uiteindelijk worden verbeterd. Dat laat Ratcliffe weten in een interview.

Ratcliffe: "De kwaliteit van Sonic-games zal uiteindelijk verbeterd worden. Het is niet zo dat je op een morgen wakker wordt en denkt 'hé, weet je wat. Laten we de kwaliteit van de franchise eens verbeteren' en dat het in een magisch moment ook meteen gebeurt. Er gaat een hoop werk zitten in streven naar kwaliteit."


Sonic Unleashed
Toch is Ratcliffe best te spreken over het meest recente Sonic-spel, Sonic Unleashed. "Interessant genoeg denk ik dat Sonic Unleashed goed werd ontvangen door kinderen. Er waren wat kritieken over de weerwolf [waar Sonic in kon veranderen], het langzame tempo en de meer vecht-georiënteerde gameplay, maar als we met de game de straat op gaan en het gaan testen bij de consument, dan blijken kinderen het toch erg leuk te vinden."

"Ik denk dat oudere, fanatieke Sega-fans die zijn opgegroeid met de serie en dus met Sonic: The Hedgehog, meer de associatie leggen met tweedimensionale platformers en vooral heel veel snelheid. [...] Maar wanneer het aankomt om iets tragere gameplay, zijn ze toch wat kritischer. En dat mag. Zij mogen ook hun mening hebben", aldus Ratcliffe.


De toekomst
Op de vraag of we in toekomst nog een tweedimensionale side-scrolling Sonic-game te zien krijgen, net als Nintendo gaat doen met New Super Mario Bros Wii, antwoord Ratcliffe: "Het antwoord daaroop is ja; we zijn constant bezig met onze 'oude' merken. Zowel met Sonic als met andere franchise. [..] Vanuit het mobile- en iPhone-platform perspectief hebben we genoeg successen geboekt met Sonic. We kunnen nu dus gaan kijken naar Xbox Live Arcade en verder."

Via:
http://www.gamer.nl/doc/53145/Kwaliteit ... erd-worden

Hele artikel:
http://www.industrygamers.com/news/sega ... over-time/
De enige échte Vietnamese Tijger

Image
Play-Asia-Coupon, gratis coupons!
User avatar
General Wong
De enige échte Vietnamese Tijger!
 
Posts: 2501
Joined: 19 Sep 2004, 18:03:37
Location: Delft

Return to 3. SEGA

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group