[DS] Ninokuni: The Another World [Ghibli]

Lekker in de hand liggend en altijd fijn als reispartner. De Handhelds zijn handige apparaatjes om onderweg mee te spelen. Discussieer hier over de GBA, N-Gage, Nintendo DS, PSP, iPhone en de rest.

Moderators: Donny K., Stepz, zendar, ReinieR, Cyberbeast, BDT, Markam, Fashion

[DS] Ninokuni: The Another World [Ghibli]

Postby LBL » 27 Sep 2009, 13:26:30

Op de TGS zijn de eertse trailers getoond van de Ninokuni. De game is een samenwerkingsverband tussen Ghibli (Spirited Away) en Level 5 (dark cloud/ Professor Layton), welke beide tot de top van de animatie behoren. Deze RPG zal op de DS verschijnen, wat ik persoonlijk dan weer wat minder vind. De game zal gebundeld worden met een het boek "Magic Master", in dit boek kun je verschillende magische spreuken, bezweringen en recepten vinden. Deze zul je tijdens het spelen van de game nodig hebben.

Plot:
Ninokuni: The Another World is een RPG waarin het thema het uitwisselen van gevoelens is. De hoofdpersoon is een 13-jarige jongen die zijn moeder is verloren. Op een dag verschijnt er een geest die hem een magisch boek overhandigd, met dit boek komt hij terecht in een andere wereld. De andere wereld heeft echter veel overeenkomsten met de echte wereld, waar de jongen zijn avontuur begint om een manier te vinden om zijn moeder terug te krijgen.

Screens/ plot:
http://www.insidegamer.nl/nintendods/ni ... otherworld

Trailers:
http://www.gametrailers.com/game/ninokuni/10389

Interview:
http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3174304

Image
Image
User avatar
LBL
master chief
 
Posts: 915
Joined: 24 Sep 2004, 21:29:49
Location: Netherlands

Return to 4. Mobile Gaming

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group