Step Down Converter Japan > NL

Dit is de gezellige hangplek op het forum. Praat over andere dingen dan Sega. Let wel op de regels die zijn gesteld aan topics. Geen sex, politieke en godsdienstige uitlokkingen.

Moderators: Donny K., Stepz, zendar, ReinieR, Cyberbeast, BDT, Markam, Fashion, Madman

Step Down Converter Japan > NL

Postby Loempiavreter » 06 Mar 2011, 22:29:46

Ik heb in mn 2e trip naar japan van de week een supergun gekocht (op aanraden een Raijin Sigma) om wat arcade spul te spelen op mn TV, alleen is ie 100v en wij zijn geloof ik 220v? Wat voor één converter moet ik precies hebben en waar zou ik die kunnen halen?
Image
User avatar
Loempiavreter
Bamihapper in spé
 
Posts: 3140
Joined: 21 Apr 2003, 17:15:13

Re: Step Down Converter Japan > NL

Postby SNKy » 07 Mar 2011, 11:47:38

Hoeveel Watt verbruikt ie?
User avatar
SNKy
 
Posts: 1090
Joined: 11 Sep 2003, 17:29:29
Location: Netherlands

Re: Step Down Converter Japan > NL

Postby Loempiavreter » 07 Mar 2011, 16:35:34

40W
Image
User avatar
Loempiavreter
Bamihapper in spé
 
Posts: 3140
Joined: 21 Apr 2003, 17:15:13

Re: Step Down Converter Japan > NL

Postby SNKy » 07 Mar 2011, 19:07:45

Ik heb hier nog een Voltage converter liggen.
100-120V naar 220-240V. Maximum Watt dat ie aankan is 45.

http://www.peters-electronics.nl/script ... roduct=369
User avatar
SNKy
 
Posts: 1090
Joined: 11 Sep 2003, 17:29:29
Location: Netherlands

Re: Step Down Converter Japan > NL

Postby Loempiavreter » 08 Mar 2011, 01:00:18

Nou heb ik neit zoveel verstand van elektronica, maar kan die echt 100Volt en 200W wel aan? Want er staat 220 -110, laat ie wel meer volt en watt door naar de supergun?
Image
User avatar
Loempiavreter
Bamihapper in spé
 
Posts: 3140
Joined: 21 Apr 2003, 17:15:13

Re: Step Down Converter Japan > NL

Postby SNKy » 08 Mar 2011, 07:32:58

Ik heb m zelf gebruikt voor het aansluiten van een Japanse Dreamcast.
Maar zoals je zelf al zegt; het wattage is te laag voor het aansluiten van een supergun.
User avatar
SNKy
 
Posts: 1090
Joined: 11 Sep 2003, 17:29:29
Location: Netherlands

Re: Step Down Converter Japan > NL

Postby Loempiavreter » 08 Mar 2011, 16:53:18

Hmm blijkbaar heb ik geen stepdown converter nodig, moest hem alleen ff openschroeven en dan stond er een switch waar je hem naar 220v kan switchen.
Image
User avatar
Loempiavreter
Bamihapper in spé
 
Posts: 3140
Joined: 21 Apr 2003, 17:15:13

Re: Step Down Converter Japan > NL

Postby SNKy » 08 Mar 2011, 17:05:10

Dat is helemaal mooi natuurlijk! :-D
User avatar
SNKy
 
Posts: 1090
Joined: 11 Sep 2003, 17:29:29
Location: Netherlands


Return to Sega Cafe

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group